Stručni potencijal za kvalitetno poslovanje

Bez autora
Mar 21 2011

Elektrovojvodina i Univerzitet Edukons potpisali su ugovor koji predviđa saradnju u sferi prepoznavanja stručnih, kvalitetnih i ambicioznih kadrova koji će predstavljati stučni potencijal koji će biti ugrađen u što kvalitetnije poslovanje.Cilj Sporazuma o saradnji je ne samo da se Elektrovojvodina kao privredni subjekat poveže sa visokoobrazovnim institucijama kakva je Edukons, već i na vreme da budu prepoznati studenti, magistranti i doktoranti sa svih pet fakulteta objedinjenih na ovom univerzitetu, kao kadrovski potencijal koji će u Elektrovojvodinu ugraditi svoje znanje i ambiciju.

Stručni potencijal za kvalitetno poslovanjeElektrovojvodina i Univerzitet Edukons potpisali su ugovor koji predviđa saradnju u sferi prepoznavanja stručnih, kvalitetnih i ambicioznih kadrova koji će predstavljati stučni potencijal koji će biti ugrađen u što kvalitetnije poslovanje.

Cilj Sporazuma o saradnji je ne samo da se Elektrovojvodina kao privredni subjekat poveže sa visokoobrazovnim institucijama kakva je Edukons, već i na vreme da budu prepoznati studenti, magistranti i doktoranti sa svih pet fakulteta objedinjenih na ovom univerzitetu, kao kadrovski potencijal koji će u Elektrovojvodinu ugraditi svoje znanje i ambiciju. U ime Elektrovojvodine Sporazum je potpisao direktor Privrednog društva Tihomir Simić, a u ime Edukonsa predsednik Saveta Univerziteta Saša Andrejević.

- Svoju delatnost želimo da realizujemo ne samo kroz modernizaciju elektroenergetskog sistema i unapređenje tehnologije već i kroz prepoznavanje budućih potencijalnih kadrova koji se školuju u ustanovama kakva je Univerzitet Edukons i njihovom prepoznavanju i ugrađivanju u proces promena i razvoja. Izazov budućnosti kakav je pred nama može biti rešen u našu korist samo ako se na vreme prepoznaju kvalitet i intelekt i objedine u struci i modernizaciji - rekao je Tihomir Simić i dodao da Elektrovojvodina potpisivanjem ovog sporazuma dokazuje društvenu odgovornost i istovremeno otvara šanse svima koji svojim kvalitetom i ambicijom mogu da se identifikuju kao članovi visokostručnih timova.

- Edukons je mlad univerzitet koji je od Ministarstva prosvete Republike Srbije dobio dozvolu za rad 2008. godine i kojem je čast da bude prihvaćen kao partner od snažnog sistema kao što je Elektrovojvodina. Naša obaveza je da u skladu sa ovim sporazumom selektujemo i ponudimo najkvalitetnije kadrove koji će od Elektrovojvodine biti prepoznat kao stručni potencijal koji će biti na vodećim funkcijama, što je potvrda misije onoga što treba da je visoko obrazovanje u Srbiji - naglasio je Saša Andrejević.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik